dimecres, 30 de desembre del 2009

Acaba l'any, i amb l'any acaba el blog. El famós blog del qual tothom ha estat pendent!

Que menys que despedir-se d'ell amb un bonic missatge per a tots!



Espero que acabeu de passar unes bones festes i desitjar-vos un bon any nou!!!

P.D: Estudieu mooolt!!!
Gràcies i fins aviat!

dilluns, 28 de desembre del 2009

Mac vs PC


Fa dies que soc el propietari d'un Mini-Mac (un ordinador de la casa apple). Aquest ordinador te la peculiaritat de portar un sistema operatiu diferent al que estem acostumats a veure, no treballa amb Windows sinó Mac OS X.

Des de que el tinc que només hi trobo facilitats! Configura tot el hardware automàticament sense fer falta cap driver ni cap software, es molt estable, ràpid, ordenat. Només se m'acudeixen bons adjectius per descriure'l!

Si esteu pensant en canviar d'ordinador aquestes festes, Mac és una aposta segura!!!

P.D: A continuació us deixo amb una petita mostra bastant real en comparacio PC vs MAC.

dijous, 24 de desembre del 2009

Debat

El passat divendres, varem exposar el debat sobre: "Creus que les llegendes són educatives?".

El nostre equip "d'a favor" estava format per l'Anna, la Natalia, la Bianca, en Joan i jo.

Crec que el debat en general va estar força be, varem respectar els temps, varem formular preguntes, etc...

Des del meu punt de vista, la meva intervenció va ser horrorosa, em vaig esverar i vaig perdre el control de la situació deixant que les paraules sortissin soles de la boca sense passar pel cap... .

Em va fer molta ràbia i m'he quedat amb un malt gust de boca ja que sabia el que volia dir i ho tenia ben estructurat mentalment però en aquell moment em vaig bloquejar i no podia parar de pensar en els arguments de l'equip contrari...

Sincerament crec que soc capaç de fer-ho molt millor del que ho vaig fer i em sap greu no haver-ho demostrat.

Malgrat tot, això em serveix d'escarment i procuraré que no em torni a passar.



El pròxim cop faré servir més el cervell !!!


dimarts, 15 de desembre del 2009

Territori - Germans


L'altre dia a classe de Com + Tic la Joana, la Cristina i jo varem exposar el treball "Germans".

Si si ... tal com sona "Germans".

Cal dir que ens va ser molt difícil triar aquest tema, establir el contacte entre "Germans" i "Territori" i retallar-lo als sis minuts de la exposició ja que si agües sigut per nosaltres ens aguissem estat mitja hora parlant dels nostres germans!!

Com a grup no hem tingut cap problema a l'hora de posar en comú les nostres idees ni d'intercanviar opinions.

Des del meu punt de vista, el resultat global va ser força bo tant a nivell comunicatiu com tecnològic.

Personalment em vaig sentir molt còmode davant del públic ( al principi una mica nerviós tot s'ha de dir) i crec que si tinc les idees clares del que s'ha de dir o fer no m'és difícil expressar- me.

dijous, 10 de desembre del 2009

Edu365.cat

Avui a la sessió de "Gestió", el tema central era explorar diverses maneres d'exposar els coneixements dins del context de l'actualitat educativa i experiències d'escoles a través de la xarxa.

A continuació us mostro una diapositiva feta en grup on s'explica que és l'Edu365.cat.


diumenge, 6 de desembre del 2009

Exemple d'imatge ( Gimp )



L'altre dia a classe de TIC varem conèixer el GIMP, com be he parlat en aquesta entrada .

A través del cercador d'imatges de google he buscat dues imatges amb la mateixa grandària (600x450) i amb el GIMP les he ajuntat formant-ne una de sola.

La truita!

L'altre dia a classe de COED em va tocar recitar la poesia. Em va resultar difícil triar-ne una ja que volia que em sigués útil mes endavant per explicar a nens. Però al final vaig trobar un llibre molt interessant adreçat als nens titulat "Bon profit" de Miquel Martí i Pol i d'ell en vaig triar un que m'agradava molt anomenat "La truita"



La truita és una bona menja
des del dilluns fins al diumenge.

Sola, resulta molt plaent,
i encara més amb farciment.

Truita amb patates, amb mongetes,
amb espinacs, també amb gambetes,

amb botifarra, amb ceba, amb alls,
ben pocs hi fan escarafalls.

Truita amb verdures, amb pernil,
té cadascuna el seu estil

i el seu gustet determinat,
perquè la truita és un gran plat

que fet així o fet aixà
sempre ens encanta el paladar.



Personalment em vaig sentir una mica (bastant) nerviós. Però al sortir i veure el públic em vaig tranquil·litzar de seguida i vaig poder recitar sense masses problemes d'expressió.

Considero que hi vaig donar l'entonació i el ritme adequat però potser vaig exagerar massa amb la gesticulació.

De totes maneres, he quedat molt satisfet amb la meva recitació i crec que és un exercici molt adequat de cara a ser un bon comunicador!

dissabte, 5 de desembre del 2009

Estructura del discurs


Digues de què parlaràs, parla'n i digues de què has parlat.

Fa dies, varem parlar sobre com estructurar un discurs. Un bon discurs ha de tenir una introducció, un desenvolupament i una conclusió.

Durant el transcurs d'aquest discurs, l'únic responsable de l'atenció dels espectadors es l'orador. Es per això que cal que l'orador sàpiga transmetre el missatge d'una manera natural, directe i amena tenint en compte tots els factors que pugin influir en el transcurs discurs.

Sota el meu criteri, per tal d'aconseguir l'èxit en les futures exposicions és fer un plat entre un bon discurs + un bon comunicador. Si aquest dos ingredients hi son , l'exposició serà un èxit.


P.D: Visitant el bloc de les meves companyes de grup, he trobat un article de la Cristina Grau fent un resum del que varem parlar a classe molt ben fet amb el google docs. Doneu-li una mirada!

Gimp




L'altre dia, a classe de gestió, varem conèixer el Gimp.

El Gimp és un programa d'edició d'imatges digitals. Aquest programa forma part del programari lliure i és gratuït.

Aquest simpàtic programa ens permet fer moltes modificacions a imatges com cambiar la mida, canviar la resolució, etc.. i guardades en qualsevol tipus arxiu (.bmp, .jpg, .png) d'una manera bastant senzilla.

Penso que aquest programa és l'encertat per al típic usuari de nivell "mig". Crec que a nivell de dificultat i utilitats es situa entremig del típic "paint" amb les seves funcions senzilles però molt limitades i al "photoshop" que, personalment, em resulta més difícil de utilitzar-lo.

A partir d'ara, aquest programa serà el meu substitut del paint!

Donant un cop d'ull al blog de les meves companyes de grup, he trobat un comentari de la Natàlia Nolla parlant d'aquest programa i dels diferents tipus d'imatges que resulta molt interessant!. Seria bo que hi donéssiu una mirada!

P.D: Si feu click aquí anireu a la pag. principal de gimp on us podeu descargar el programa gratuïtament.

divendres, 4 de desembre del 2009

Eduwiki

L'Eduwiki és un projecte que té com a objectiu crear coneixement compartit entre alumnat de Primària i Secundària de les diferents escoles i instituts de Catalunya, biblioteques, casals.... a través d'una wiki.

Una wiki és un lloc web col·laboratiu, que pot ser editat des del navegador pels usuaris. Així que els usuaris poden crear, modificar, enllaçar i esborrar el contingut d'una pàgina web, de forma interactiva, fàcil i ràpida.

El nostre treball consistia en publicar una nova paraula. Entre tots varem triar la paraula "papiroflèxia".




Aquesta presentació es podria penjar a Eduwiki (un cop creat el compte) així doncs aquesta intervenció podria ser útil no només a nivell de definició, sinó que podria ser útil a professors de diferents centres per a realitzar alguna activitat.

Crec que cada cop les maneres de aconseguir la informació son mes accessibles. L'Eduwiki és un bon exemple útil de com els alumnes poden aconseguir informació i participar d'una manera activa ja sigui utilitzant-la com afagint ( amb l'ajuda del professor) articles.

Penso que totes les escoles haurien de participar-hi d'una manera mes activa per tal de fer és enriquidora aquesta pàgina.

divendres, 13 de novembre del 2009

iGoogle



Reflexió:

Crec que aquest treballs per a conèixer varis programes i/o aplicacions són verdaderament útils ja que estan destinats a facilitar-nos la recollida d'informació d'una manera molt senzilla.
Parlant del nostre treball, considero el d'iGoogle un servei realment interessant que d'una manera molt ràpida i fàcil ens dona accés a l'entrada de varies pàgines web d'interès.
Crec que a partir d'ara utilitzaré l'iGoogle a dari, encara que em costará desacostumar-me a la rutina d'anar obrint i tancant pàgines!

M'agradaria fer menció a un programa que em va semblar molt interessant, concretament el dotSub explicat per la meva companya Cristina Grau, crec que seria interessant que hi entréssiu i donéssiu un cop d'ull!

dilluns, 9 de novembre del 2009

Prova de CmapTools





Mitjançant el programa CmapTools ( programa explicat fa sessions a classe gestió) vaig elaborar un mapa conceptual del resum d'un capítol del llibre "Com parlar bé en públic" lectura de l'assignatura de comunicació.

Com a mostr d'utilitat d'aquest programa us enllaço el meu resum!

dijous, 5 de novembre del 2009

Nickleback - Rockstar !


Bon dia!!!

Avui he volgut fer una posada en escena de com fer un formulari per internet a través de l'aplicació "Google Docs"

L'activitat consisteix en contestar el breu qüestionari que veieu en pantalla després de visionar aquest vídeo: Nickleback-Rockstar.
Del famós grup Nickleback procedent de Canada.


Os annexo la traducció en castellà per que no l'Ageu de buscar!

Espero que mel contesteu! Moltes gràcies!


dimarts, 3 de novembre del 2009

¿Qué tienes debajo del sombrero?



L'altre dia a classe varem visionar el documental “¿Qué tienes debajo del sombrero?” fet per Lola Barrera i Iñaki Peñafiel.
Durant 36 anys va estar ingressada en una institució psiquiàtrica sense cap mena de reconeixement fins que la seva germana bessona (però sense cap malaltia) va anar a buscar-la i a endur-se-la a viure. Poc després la va fer particip de la associació Creative Growth Art Center (situada a Califòrnia), un centre que promou l'art com una eina de comunicació amb tots els medis necessaris per desenvolupar la creativitat de aquestes persones amb aquest tipus de malalties.

Des de que la Judy va ingressar al centre es va convertir en una persona molt més feliç, més expressiva, mes comunicativa i oberta als demés.
Ella treballava fent escultures amb objectes que trobava o agafava i ajuntava lligant-los amb diferents teixits i fils fent de moltes coses una de sola mostrant-se el que ella volia encara que no sapiguem el que ens volia transmetre.
Les seves obres, que a mida que passava el temps eren mes grans, van tenir un gran protagonisme impactant a tothom, mostrant-se a molts museus d'arreu del mon i venten-se a grans quantitats de diners.

Durant el visionat del documental també varem seguir d'a prop a mes alumnes i vam veure com es relacionaven, comunicaven i s'expressaven d'una manera molt personal però a la vegada natural i sincera entre ells amb gestos, carícies, somriures ...

En resum, aquest documental ens diu amb forma d'exemples personals que l'art també és una eina que ens ajuda a comunicant-se i expressant-se d'una manera pròpia.

Personalment crec que aquest documental ens fa reflexionar sobre els valors que ens poden transmetre les arts plàstiques i penso que com a futurs professors hem d'intentar que els nens, a part d'explorar la seva pròpia creativitat en l'art, han d'experimentar els valors comunicatius, cooperatius i expressius que també s'hi poden treballar.

dilluns, 2 de novembre del 2009

Ordinadors a les aules!

Dies enrera a classe de gestió i TIC vam conèixer una eina gratuïta de Google anomenada “Google Docs”. Aquest programa permet realitzar activitats pròpies del Office, com ara crear documents de text ( Word), diapositives ( power point) o fulls de calcul ( Excel).

L'avantatge d'aquest programa és que podem publicar els documents per Internet d'una forma molt fàcil sense tenir la necessitat de dependre de l'ordinador o components externs per emmagatzemar cap arxiu.

Utilitzar aquest programa és tan senzill com estar registrat en una compte de google i descargar-te l'aplicació des d'aquí.

A partir d'aquí en Jorge ens va proposar una treball titulat “els ordinadors a les aules” per fer en grup per tal d'experimentar les possibilitats d'aquesta aplicació. Nosaltres varem centrar el treball a partir dels temes principals del projecte 1x1 ( explicat al power point).

Vem descobrir que passar-nos la informació i elaborar el treball mitjançant aquesta utilitat va ser “bufar i fer ampolles” sense tenir cap complicació de passar-nos els arxius o tenir el treball en diferents formats. A posteriori, varem publicar el power point a Internet i varem copiar la direcció en aquest comentari.




Per acabar, varem fer un formulari amb cinc preguntes (també a través de google docs) a partir de la informació que veiem a la presentació i tots els components del grup l'hem contestat.



L'única pega que hi varem trobar és que si dos companys escrivien dins del document amb dos ordinadors diferents a l'hora és penjava així doncs teníem que anar amb compte de anar guardant el treball.


Sota el meu punt de vista penso que el “Google doc" és una eina útil que ens facilita la manera de compartir els arxius. L'únic inconvenient que hi trobo és que el nostre Internet (provinent de telefònica com a principal distribuïdor) és poc potent ( la majoria encara anem a 1 mb/s) per fer aquestes activitats.


dijous, 29 d’octubre del 2009

Prova del programa "Movie Maker"


ARRAN DE SORRA L'ESPILL




de Miquel Martí Pol.

dijous, 22 d’octubre del 2009

L'escola mata la creativitat?


Els últims vint minuts de la sessió anterior vam veure un vídeo d'una conferencia feta per Sir Ken Robinson; "L'escola mata a la creativitat"?

Robinson afirma que els nens tenen una capacitat extraordinària d'innovació produïda per la seva creativitat però que nosaltres aturem aquest procés creatiu gràcies a l'escola.
Ell defensa que per crear alguna cosa original segurament caurem en algun error, així mateix creu que el mètode que segueixen les escoles amb la idea de "equivocar-se és el pitjor que et pot passar" és contraproduent per el desenvolupament d'aquesta creativitat.

Crec que la forma d'expressar-se de Robinson és espectacular, dels millors comunicadors que he vist. Robinson te un estil propi proper al públic, amb un humor peculiar, amb un discurs mot organitzat i ple d'explicacions amb forma d'exemples que ens ajuden a entendre tot el que ens vol explicar.

D'altra banda, m'agrada molt la forma d'expressar-se de K. Robinson. Em sembla propera al públic, amb els tocs d'humor adequats, entenedora, el discurs i la informació està organitzada de manera que sabem de quins temes ens parlarà des del principi, aclareix i sustenta amb exemples allò que està expressant i, amb les paraules i les diferents entonacions de la veu que utilitza per transmetre'ns la informació, ens ajuda a comprendre la magnitud i la importància que te aquesta.

Cal posar al senyor K.Robinson a la llista TOP10 de comunicadors! xD

Llengua i llenguatge.



Durant la darrera classe de Comunicació vam veure les diferències entre llengua i llenguatge aplicant una definició sobre cada una d'elles a partir de la lectura del capítol "El lenguaje y las lenguas" de "Linguística" de Jesús Tusón.


La llengua és un sistema de signes que ens determina i ordena la nostra pròpia percepció del món i ens fa possible la formació d'una identitat personal.

El Llenguatge és el medi d'expressió i comunicació més extens dels éssers humans. Ens permet reduir i ordenar les percepcions del nostre entorn, fet que el converteix en un element bàsic en la constitució del nostre pensament i en un suport de la nostra memòria (tant individual com col·lectiva).

Cal dir que sense l'us llengua i el llenguatge no podria existir relació comunicativa amb tot allò que ens envolta!

Descripció

Durant la darrera classe de Comunicació, vam veure de molt aprop el procés descriptiu. A continuació os faig una breu definició, les activitats a l'aula i una breu reflexió personal.


La descripció és un mode d'organització del discurs que pretén representar lingüísticament persones, animals, objectes, paisatges, sentiments,etc.
Podem fer dos tipus de descripció, una descripció objectiva ( l'autor es mostra imparcial devant l'objecte descrit) o una descripció subjectiva (on l'autor reflecteix el que li seomble l'objecte que descriu).


Durant la classe vam poder veure molts models de descripcions de cançons com "lila" dels Whiskin's , poesia visual a la ma de Joan Brossa, poesia com l'obra de "Gernika" de Palau, Novel·la amb "el carrer estret" de Josep Pla, Assaig amb Salvador Espriu i conte per part de Xesco Boix com "Abiyoyo".

Per finalitzar la classe vem veure un vídeo també descriptiu de Summercat amb la popular cançó "tonigt".

Reflexió:

Aquesta classe m'ha servit per familiaritzar-me una mica mes amb el mon de la descripció, considero que la descripció és un element bàsic indispensable de les nostres vides com a futurs professors ja que hem de ser capaços de descriure qualsevol cosa amb un nivell mínim de coherència i facilitat.

Espero ser capaç d'assolir aquest objectiu de forma satisfactòria i aprendre'n un xic mes les diverses activitats proposades!

Vídeo al blog!

L'altre dia a classe vam aprendre com adjuntar un vídeo al bloc d'una altre pàgina, com a prova us penjo un vídeo sobre noves eines de tecnologia portàtil i les seves funcions.

Edu3.cat

Un bon comunicador



Ja fa unes quantes sessions vam fer un debat comú on discutíem les condicions bàsiques que ha de tenir un bon comunicador, a partir d'aquesta premissa, vam aportar exemples de persones que per nosaltres, fossin bons comunicadors apuntant-ho tot a la pissarra.

Durant el debat van aparèixer noms coneguts de tot tipus, des de Tomàs Molina fins el propi rei.

Jo vaig fer menció a Justo Molinero, un presentador de radio que considero un bon comunicador degut a les seves gracioses rimes, al seu sentit de l'humor, les seves pauses i el seu caràcter personal.

Personalment crec que aquesta activitat ha estat del tot encertada ja que ens ha ensenyat d'una forma molt divertida les qualitats que ha de tenir un bon comunicador.



dilluns, 19 d’octubre del 2009

Qui ets tu?



Qui ets tu ?

Descripció sobre la Sandra Cabo.

La Sandra és una noia de vint anys, ni molt alta ni molt baixa, més aviat prima, amb els cabells rossos i recollits per una goma ( a les 6 del mati quan es perd el tren per venir a la universitat no hi ha temps per pentinar-se) que combinen molt be amb la forma arrodonida de la cara.

Ella és una noia molt oberta i es mostra tal com es contínuament sense embuts, simpàtica i amble.

Parlant aquests dies amb ella he descobert algunes de les seves aficions personals com el món del cinema, li encanta sortir de festa i li agrada escoltar musica.

Mica en mica ens estem coneixent i pel que estic veient, ser que puc confiar amb ella i que no em deixarà mai penjat.

La qualitat que mes destacaria d'ella és el seu somriure, el somriure que du sempre posat i mai es treu, sigui l'hora que sigui, en qualsevol lloc sempre somriu!.

dijous, 8 d’octubre del 2009

Prova Google docs

portada


index



Introducció




Blog


Blogoesfera


dilluns, 28 de setembre del 2009

" Un tramvia anomenat text"

Idees principals

1. Tots els animals ens podem comunicar però només el ésser humà es capaç de fer us de l'escriptura.

2. Els elements que conformen la comunicació son: emissor, receptor, missatge, canal, codi i context.

3. Un mateix text pot ser descodificat de maneres diferents i donar lloc a missatges diferents.

4. Comunicar significa posar en comú alguna cosa entre un emissor i un receptor, és a dir, l'emissor té un missatge que vol fer arribar al receptor.


Síntesis del text

Aquest text comença amb una petita introducció on ens explica la diferència entre l' ésser humà i la resta d'animals respecte a la comunicació. Aquesta diferència es basa en que l'ésser humà és capaç de fer ús de l'escriptura, en canvi, la resta dels animals tenen els seus codis, i per tant, no poden establir una forma de comunicació permanent.

Tanmateix a l'hora d'interpretar un text intervé de forma clau el context, és a dir, les circumstancies que envolten el text. Els elements que conformen el procés de comunicació són:



Tot seguit, l'autor ens parla del concepte de comunicació i ens explica, que comunicar-se significa posar en comú alguna cosa entre un emissor i un receptor.
D'altra banda, també ens explica que no sempre els textos arriben al receptor amb les condicions que han estat emesos, ja que cada receptor té una manera diferent d'interpretar-ho; aquest concepte s'anomena soroll. Moltes vegades la culpa que hi hagi mal entesos entre l'emissor i el receptor és degut a la diversitat d'elements que componen la comunicació.

diumenge, 27 de setembre del 2009

Ed. Física, 23/09/09 "Valors integrats a l'educació física".

Aquesta ha sigut la nostre primera sessió al complex esportiu. Hem dividit la sessió amb dues parts tal i com farem durant la resta de semestre, la primera part ha estat teòrica i la segona pràctica.

Aquest text esta dividit en 3 parts; la teoria, la pràctica i la reflexió global.


Teoria: "Valors integrats a l'educació física"

L'activitat proposada durant l'hora teòrica consistia a posar en comú tots els valors trobats en la pel·licula "Quiero ser como Beckham" que tinguessin algun estret lligam en l'àmbit de l'educació física.

Al parlar de l'educació física no només parlarem de realitzar esports com ara el futbol o el basquet, sinó que parlem d'un concepte més global que ens permet treballar i ajudar tant en la formació de valors bàsics (com el respecte entre altres) com en la formació integral de l'alumne a nivell social, emocional, intel·lectual - cognitiu i motriu.

Les paraules "educació fisica" tal i com s'escriu veiem dos paraules. "Educació" que és el que hem d'aconseguir com a primer objectiu a partir de la formació motriu, emocional, cognitiu i social de l'alumne i "física" que és l'ambit des d'on es treballa el nostre objectiu a través de jocs, esports etc...

Aixi doncs, aquí tenim una llista de objectius que em de treballar;

1. Fomentar la integració social i trencar amb els estereotips.

Hem de ser crítics per tal de veure'ns a tothom com igual i treballar qualsevol tipus de discriminació.

2. Treball en equip.

Com a futurs mestres hem d'aconseguir fomentar el companyerisme entre els alumnes per tal d'aconseguir un bon treball en equip.

3. Auto-superació

Aquest concepte va estretament lligat amb el concepte de "intent- error", com a futurs mestres, hem de aconseguir crear un ànim d'auto-superació per superar qualsevol problema mitjançant el seu propi esforç.

4. La relació família-escola.

És important que no només es treballin els hàbits a l'escola sinó que hem d'aconseguir assegurant-se que a casa es segueixin practicant així doncs, hem de fer que la família es conscienciï de la importància de l'educació hi participi.

5. Trencar amb els estereotips de culte al cos que ens dona a veure la nostre societat a partir de l'acceptació d'un mateix.

La nostre societat ens dona uns valors de culte al cos erronis, com a professors, hem d'intervenir aquest estereotips potenciant l'igualat entre nosaltres sense deixant-se influir per les aparencés físiques.


6. Compromís, perseverança i sacrifici

Hem de valorar aquest aspectes per tal de ser crítics en qualsevol desició.

7. Ensenyament reciproc entre companys.

Dins del companyerisme hem de potenciar l'ensenyament reciproc, es a dir, posar atenció alló que podem rebre dels nostres companys ja que ens pot ajudar a entendre moltes coses.

8. Aconseguir els nostres objectius personals.

Gracies a l'obtenció d'objectius personals, veiem el que podem arribar a fer donant importància al nostre esforç per aconseguir-ho.


Pràctica

En la sessió hem protagonitzat jocs enfocats als valors com la comunicació, companyerisme, treball en equip i aptes també pel creixement inteligent-cognitiu i motriu dels nens.

En primer lloc, hem fet uns exercicis pensats a per l'escalfament com el joc del "Rey" que consisteix en fer una fila i imitar les accions que fagi el primer.

Seguidament, hem jugat al joc dels colors amb les pilotes, que consisteix en repartir diferentes pilotes de diferents colors i botar-les al terra mentre caminem o correm i quan el professor crida la paraula "canvi" les hem de canviar i apart, quan el professor ho indica, ens hem d'ajuntar els que tinguem la pilota del mateix color.

Després hem fet un altre joc que consistia en treure la pilota al company per eliminar-lo sense deixar de botar la pilota dins d'un limit d'espai.

Per acabar, hem fet un últim joc, el de les "torres". Utilitzant el camp de basquet, col·loquem 2 cons, un a sota de cada cistella, l'àrea de triples fa de limit així doncs, cap dels 2 equips pot penetrar-la. L'objectiu d'aquest joc es tombar el con amb la pilota sense penetrar en l'àrea tenint en compte que, quan ens passen la pilota no podem avançar, només podem passar-la o tirar.



Reflexió

Aquesta primera classe, m'ha servit per conexier una mica més el que significa l'educació física encarat a l'àmbit educatiu. La manera de posar en comú les nostres l'he trobat molt amena amb
molta comunicació entre professor-alumne (no la típica classe que només parla el professor).

M'han agradat molt les instal·lacions i penso que els hi treure molt profit.


Els jocs que fem a les pràctiques ens ajudaran a confiar en els companys i a coneix-ens una mica mes.

M'ho e passat molt bé jugant amb els jocs i a la vegada també he vist en primera persona tot el que aquests jocs poden aportar als nostres futurs alumnes.