divendres, 4 de desembre del 2009

Eduwiki

L'Eduwiki és un projecte que té com a objectiu crear coneixement compartit entre alumnat de Primària i Secundària de les diferents escoles i instituts de Catalunya, biblioteques, casals.... a través d'una wiki.

Una wiki és un lloc web col·laboratiu, que pot ser editat des del navegador pels usuaris. Així que els usuaris poden crear, modificar, enllaçar i esborrar el contingut d'una pàgina web, de forma interactiva, fàcil i ràpida.

El nostre treball consistia en publicar una nova paraula. Entre tots varem triar la paraula "papiroflèxia".




Aquesta presentació es podria penjar a Eduwiki (un cop creat el compte) així doncs aquesta intervenció podria ser útil no només a nivell de definició, sinó que podria ser útil a professors de diferents centres per a realitzar alguna activitat.

Crec que cada cop les maneres de aconseguir la informació son mes accessibles. L'Eduwiki és un bon exemple útil de com els alumnes poden aconseguir informació i participar d'una manera activa ja sigui utilitzant-la com afagint ( amb l'ajuda del professor) articles.

Penso que totes les escoles haurien de participar-hi d'una manera mes activa per tal de fer és enriquidora aquesta pàgina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada